Μεσσηνίας

Επετειακή εκδήλωση για τον παιδικό σταθμό της Ι.Μ. Μεσσηνίας

Επετειακή εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 120 ετών λειτουργίας του «Παπαδοπούλειου Παιδικού Σταθμού» της Ιε­ράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευ­τέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του Σεβασμιω­τάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, ενώ θα ακολουθή­σει ομιλία από την κ. Αναστασία Μηλίτση-Νίκα, προϊσταμένη γενι­κών αρχείων τοῦ Κράτους Μεσσηνίας, με θέμα: «Παπαδοπού­λειον Βρεφοκομείον Καλαμών» με αναδρομή στο φιλανθρωπικό έργο του Σταθμού από το 1901 έως σήμερα.
Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν μαρτυρίες παλαιών τροφίμων και η εκδήλωση θα κλείσει με την προβολή φωτογραφικού υλικού, πλαισιωμένη με μουσική υπόκρουση από τους μουσικούς Γιώρ­γο Κουφαλάκο, Μαρία Κρασοπούλου, Βίκυ Σγούρου και Πανα­γιώτη Σταθέα.

Σχετικές αναρτήσεις

«Φορολογικά, Εργασιακά Θέματα και Επιδοτούμενα Προγράμματα» που πραγματοποιήθηκε στο Μελιγαλά.

admin2020

Δυναμική παρουσία ετοιμάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην ερχόμενη FOOD EXPO 2024

admin2020

ΔΡΑΣΗ ΣΕ 4 ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ «Διάλογος και δράση απέναντι στις πυρκαγιές

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies