Μεσσηνίας

Επικοινωνία Δημάρχου με εκπροσώπους εργαζομένων

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ, εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας και του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Καλαμάτας, είχε, σήμερα Τρίτη 17 Μαρτίου 2020, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος. Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα μέτρα πρόληψης έναντι του κορωνοϊού, οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών και η σχετική εγκύκλιος με τα επιπρόσθετα επείγοντα μέτρα που αφορoύν τη λειτουργία του δημοσίου και κατ’ επέκταση και των δημοτικών υπηρεσιών.

Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και οι εκπρόσωποι των Εργαζομένων στάθηκαν στην ανάγκη οι Υπηρεσίες να συνεχίσουν να λειτουργούν προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, λαμβάνοντας ωστόσο τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης των εργαζομένων.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη αρκετοί εργαζόμενοι έχουν αιτηθεί και έχουν λάβει την άδεια ειδικού σκοπού, ενώ έχουν υπάρξει και εσωτερικές τροποποιήσεις στη λειτουργία υπηρεσιών.

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE «The Bacchae by Euripides/ Βάκχες του Ευριπίδη » 4η«11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη»

admin2020

LIVE «Κραυγές Γυναικών στην Ιλιάδα » 4η«11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη»

admin2020

Δείτε τον ποδοσφαιρικό αγώνα Πάμισος – Κυπαρισσία

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies