Μεσσηνίας

Επικοινωνία Δημάρχου με εκπροσώπους εργαζομένων

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ, εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας και του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Καλαμάτας, είχε, σήμερα Τρίτη 17 Μαρτίου 2020, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος. Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα μέτρα πρόληψης έναντι του κορωνοϊού, οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών και η σχετική εγκύκλιος με τα επιπρόσθετα επείγοντα μέτρα που αφορoύν τη λειτουργία του δημοσίου και κατ’ επέκταση και των δημοτικών υπηρεσιών.

Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και οι εκπρόσωποι των Εργαζομένων στάθηκαν στην ανάγκη οι Υπηρεσίες να συνεχίσουν να λειτουργούν προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, λαμβάνοντας ωστόσο τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης των εργαζομένων.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη αρκετοί εργαζόμενοι έχουν αιτηθεί και έχουν λάβει την άδεια ειδικού σκοπού, ενώ έχουν υπάρξει και εσωτερικές τροποποιήσεις στη λειτουργία υπηρεσιών.

Σχετικές αναρτήσεις

Καλαμάτα: Η Παράσταση “Στο Σύρμα” στο Πνευματικό Κέντρο

tiresias tiresias

Δείτε Ζωντανά την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Πεταλίδι

admin2020

Κοσμοπλημηρα στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Καλαμάτα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies