Μεσσηνίας

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

Τα χωριά Μαγγανιακό, Ελληνοεκκλησιά, Καλογερόραχη, Βασιλάδα, Ανδρούσα, Καλαμαρά και Εύα, επισκέφθηκε χθες Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Μεσσήνης και επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας» Γιώργος Αθανασόπουλος.
Ο Δήμαρχος συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους κατοίκους των χωριών για ζητήματα της περιοχής τους και άκουσε τους προβληματισμούς τους.
Στη συνέχεια ο κ. Αθανασόπουλος αναφέρθηκε στα έργα και τις παρεμβάσεις που έχουν υλοποιηθεί, στα έργα που εκτελούνται καθώς και στα έργα τα οποία προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα. Τόνισε πως η Δημοτική Αρχή υλοποιεί υποστηρικτικά έργα με στόχο την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και των αγροτών, επικροτώντας την αγαστή συνεργασία Δήμου και τοπικών συλλόγων, στην προσπάθεια ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της κάθε περιοχής.
Τον Δήμαρχο στις καθημερινές επαφές του με τους κατοίκους της περιφέρειας, συνοδεύουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Σχετικές αναρτήσεις

«11ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς Καλαμάτας» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Σημαντικές εντάξεις έργων για τον πολιτισμό και την οδική ασφάλεια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Ο εορτασμός του Αγ. Γεωργίου στο 9ο Σ.Π.-Κ.Ε.Ν. Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies