Μεσσηνίας

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

Τα χωριά Μαγγανιακό, Ελληνοεκκλησιά, Καλογερόραχη, Βασιλάδα, Ανδρούσα, Καλαμαρά και Εύα, επισκέφθηκε χθες Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Μεσσήνης και επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας» Γιώργος Αθανασόπουλος.
Ο Δήμαρχος συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους κατοίκους των χωριών για ζητήματα της περιοχής τους και άκουσε τους προβληματισμούς τους.
Στη συνέχεια ο κ. Αθανασόπουλος αναφέρθηκε στα έργα και τις παρεμβάσεις που έχουν υλοποιηθεί, στα έργα που εκτελούνται καθώς και στα έργα τα οποία προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα. Τόνισε πως η Δημοτική Αρχή υλοποιεί υποστηρικτικά έργα με στόχο την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και των αγροτών, επικροτώντας την αγαστή συνεργασία Δήμου και τοπικών συλλόγων, στην προσπάθεια ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της κάθε περιοχής.
Τον Δήμαρχο στις καθημερινές επαφές του με τους κατοίκους της περιφέρειας, συνοδεύουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Σχετικές αναρτήσεις

Ομιλία κ υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού | Παρουσίαση υποψηφίων και προγράμματος του συνδυασμού “Η Πελοπόννησος Μπροστά”

admin2020

Κόκκινο χτύπησε η εμποροπανήγυρη την Παρασκευη στης Μεσσήνης

admin2020

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για την Καλαμάτα Μιχάλης Μιχαήλ,

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies