Μεσσηνίας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΤΜ ΣΤΗ ΜΕΘΩΝΗ

Την έντονη διαμαρτυρία του για την αδράνεια των ΑΤΜ στην περιοχή της Μεθώνης, εξέφρασε με επιστολή του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί ο κ. Καρβέλας έστειλε επιστολή προς τα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, με την οποία εκφράζει την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι τα ΑΤΜ στην Κοινότητα της Μεθώνης για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα δεν λειτουργούν λόγω βλάβης, ή μη εφοδιασμού τους με χρήματα, έχοντας ως αποτέλεσμα οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν. Η απουσία καταστήματος της Πειραιώς στην Μεθώνη και οι αυστηρές απαγορεύσεις κυκλοφορίας στις μέρες μας, δυσχεραίνουν ακόμη πιο πολύ την κατάσταση. Κλείνοντας την επιστολή του, ζητά την άμεση ανταπόκριση από τα στελέχη της Πειραιώς.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του Δημάρχου:

Μετά το οριστικό κλείσιμο του Γραφείου της Τράπεζας Πειραιώς στη Μεθώνη, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μας, για τα προβλήματα που θα προέκυπταν, η ύπαρξη των ΑΤΜ αποτελεί τον μόνο τρόπο εξυπηρέτησης των κατοίκων της Μεθώνης και της ευρύτερης περιοχής.

Έχουμε όμως παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα, το οποίο ξεπερνά του δύο μήνες, ότι τα δυο ΑΤΜ που υπάρχουν στην Μεθώνη δεν λειτουργούν, άλλοτε λόγω βλάβης και άλλοτε λόγω μη εφοδιασμού τους με χρήματα, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στους κατοίκους, στην καθημερινή τους εξυπηρέτηση. Πρέπει δε να επισημανθεί, ότι δεν είναι εφικτή η μετάβαση των κατοίκων στο πλησιέστερο ΑΤΜ, που ευρίσκεται στην Πύλο, πόσο δε μάλλον την εποχή αυτή, που λόγω του COVID-19, έχουμε αυστηρή απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Κύριε Διευθυντά εκφράζουμε τις έντονες διαμαρτυρίες μας και σας παρακαλούμε, όπως προβείτε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες, για την εξασφάλιση της λειτουργίας των συγκεκριμένων ΑΤΜ.

Σχετικές αναρτήσεις

Μεγάλος Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για μαθητές | Δημήτρης Πτωχός: «Ας κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα με όρους κυκλικής οικονομίας»

admin2020

Την Παναγία Μυρτιδιώτισσα υποδέχθηκε η Πύλος

admin2020

“Γιασεμιά cafe-restaurant” στην Βελίκα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies