Μεσσηνίας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ

Την έντονη διαμαρτυρία του για το κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Κορώνη, εξέφρασε με επιστολή του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας.
Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος απέστειλε επιστολή προς τα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς σε περιφερειακό επίπεδο, με την οποία εκφράζει την δυσαρέσκειά του, για το γεγονός ότι το κατάστημα της Τράπεζας στην Κορώνη πρόκειται να κλείσει, έχοντας ως αποτέλεσμα τη δυσχέρεια στην εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, στις τραπεζικές τους συναλλαγές. Κλείνοντας την επιστολή του, ζητά άμεση ανταπόκριση στην παραμονή και εύρυθμη λειτουργία του Τραπεζικού Καταστήματος.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

Αξιότιμοι κύριοι Διευθυντές,

Κατόπιν πληροφοριών μας, ότι θα προβείτε σε κλείσιμο του Καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς, που βρίσκεται στη Κορώνη, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας. Επισημαίνουμε ότι η Κορώνη και η ευρύτερη περιοχή της είναι αγροτική, καθώς και αναπτυσσόμενη τουριστικά περιοχή και ο πληθυσμός της κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου υπερδιπλασιάζεται. Αποτελεί δε το κέντρο της ανατολικής Πυλίας και εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό πολιτών που και λόγω της πανδημίας είναι ανεπίτρεπτο να αναγκαστεί να μεταφερθεί για την εξυπηρέτηση του, σε κεντρικά καταστήματα, όπως της Μεσσήνης κ.λ.π.

Παρακαλούμε και ελπίζουμε στην άμεση παρέμβασή σας, ώστε το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς Κορώνης να συνεχίσει την ομαλή λειτουργία του.

Ο Δήμαρχος
Παναγιώτης Καρβέλας

Σχετικές αναρτήσεις

Μέσα σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Γ.Π.Σ. Πάμισου

admin2020

Πανηγυρικός εορτασμός Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στην Μεσσήνη

admin2020

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στη παραλία της Μπούκας στην Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies