Μεσσηνίας

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Με συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα, σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδότηση, προκειμένου να αποκατασταθούν οι καταστροφές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του περασμένου Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος με έγγραφό του τον περασμένο Ιανουάριο προς το ΥΠ.ΕΣ. αιτήθηκε την έγκριση χρηματοδότησης, για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία του περασμένου Δεκεμβρίου. Σε απάντηση του στις 14 Σεπτεμβρίου 2020, το ΥΠ.ΕΣ. ενέκρινε τη χρηματοδότηση του Δήμου, με το ποσό των 80.000,00 €, στο πλαίσιο του έργου «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού της Χώρας».

Το ποσό αυτό θα διατεθεί προς επισκευή ή αποκατάσταση των δρόμων στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: 1ος Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Kart στην Καλαμάτα

admin2020

Στην ΠΕ Μεσσηνίας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | Προοπτικές και προκλήσεις σε κρίσιμα έργα

admin2020

«Συμμετοχή στην ημερίδα διαβούλευσης των σχεδίων διαχείρισης πλημμυρών»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies