Μεσσηνίας

Επτά νέοι υποψήφιοι πρόεδροι και τοπικοί σύμβουλοι Κοινοτήτων της Δ.Ε. Πεταλιδίου, συντάσσονται με τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο στις επερχόμενες εκλογές.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε σήμερα τον εν ενεργεία πρόεδρο της Κοινότητας Κόκκινου Θανάση Μαρκόπουλο, τον εν ενεργεία πρόεδρο της Κοινότητας Λυκίσσης Νίκο Πανταζόπουλο και τον νέο υποψήφιο Γιάννη Παγάνη, τον εν ενεργεία πρόεδρο της Κοινότητας Μαθίας Αλέκο Αθανασόπουλο και τον νέο υποψήφιο Γιώργο Μυλωνόπουλο και στην Κοινότητα Αχλαδοχωρίου τον νυν κοινοτικό σύμβουλο Ηλία Κουμούτσο και τον νέο υποψήφιο Κώστα Γκρούμα.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε με αγάπη για τον τόπο μας. Είμαι βέβαιος πως η συνεργασία με τους προέδρους και τους νέους υποψηφίους θα ενισχύσει την προσπάθειά μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies