Μεσσηνίας

ΕΠΤΑ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗ “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”

Επτά ακόμα νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας», παρουσίασε σήμερα Κυριακή 6 Αυγούστου 2023, ο Δήμαρχος Μεσσήνης και επικεφαλής του συνδυασμού, Γιώργος Αθανασόπουλος.
Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν σήμερα και εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο, είναι νέα πρόσωπα, καταξιωμένα το καθένα στον τομέα του και δίνουν αέρα ανανέωσης στον συνδυασμό.
Ο Δήμαρχος μιλώντας στους υποψηφίους αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα που υλοποιήθηκαν στη διάρκεια της 4ετίας, σε όσα εκτελούνται και σε όσα έχουν προγραμματιστεί, παρουσιάζοντας το όραμα της δημοτικής παράταξης για τη νέα περίοδο. Ακολούθως, τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και τους προέτρεψε να δουλέψουν από κοινού για το καλό του τόπου.
Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
-Ανδριανόπουλος Χρήστος – Φανούριος του Κωνσταντίνου (Δ.Ε ΑΙΠΕΙΑΣ) οικονομολόγος.
-Κωνσταντοπούλου Μαρία του Αναστασίου (Δ.Ε ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ) δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος Δ.Σ της Αναπτυξιακής Α.Ε.
-Λαμπρόπουλος Δημήτριος του Σπυρίδωνος (Δ.Ε. ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ) επόπτης δημόσιας υγείας (Msc) αναπληρωτής διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας με χρέη Διοικητή στην νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας.
– Μπακόπουλος Βασίλειος του Φωτίου (Δ.Ε. ΙΘΩΜΗΣ) υπάλληλος e-ΕΦΚΑ.
– Οικονομόπουλος Κωνσταντίνος του Γεωργίου (Δ.Ε. ΜΕΣΣΗΝΗΣ) ιδιωτικός υπάλληλος.
-Παπαδημητροπούλου Φωτεινή του Αθανασίου (Δ.Ε. ΜΕΣΣΗΝΗΣ) καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας, κάτοχος μεταπτυχιακού.
-Τσιμικλή Σταυρούλα του Ιωάννη (Δ.Ε. ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ) ιδιωτικός υπάλληλος.

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: ΤΟ πανηγύρι του Αστέρα Βαλύρας

admin2020

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου διεξήχθη το 2ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας για άτομα με κινητικά προβλήματα

admin2020

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies