Μεσσηνίας

Εργολαβία στην 9η επαρχιακή οδό

Μετά την ολοκλήρωση των ασφαλτικών εργασιών στον κόμβο Ριζομύλου, αλλά και στα τμήματα προς Πύλο, Δάρα και Πεταλίδι, η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, αξιοποιώντας νέα εργολαβία παρεμβαίνει στην 9η επαρχιακή οδό, αμέσως μετά την υπάρχουσα νέα ασφαλτόστρωση επεκτείνοντάς την μέχρι τη γέφυρα του Τζάνε, για μήκος 1,5 χλμ.
Το έργο στη θέση αυτή υλοποιείται στα πλαίσια της εργολαβίας: «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου πλημμυρόπληκτων περιοχών της Π.Ε. Μεσσηνίας (2020)», προϋπολογισμού 500.000 €, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ΠΕ Μεσσηνίας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας επισκέφθηκε το έργο, παρακολούθησε τις εργασίες και δήλωσε χαρακτηριστικά «Ο στόχος μας για την αύξηση του επιπέδου οδικής ασφάλειας των δικτύων μας, με γοργά βήματα επιτυγχάνεται. Με την παρούσα επέμβαση θα έχουμε ένα ολοκληρωμένο τμήμα του επαρχιακού μας δικτύου με νέο ασφαλτοτάπητα από το Ριζόμυλο έως τη γέφυρα Τζάνε, επιτυγχάνοντας έτσι την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων»

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: 1ος Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Kart στην Καλαμάτα

admin2020

Στην ΠΕ Μεσσηνίας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | Προοπτικές και προκλήσεις σε κρίσιμα έργα

admin2020

«Συμμετοχή στην ημερίδα διαβούλευσης των σχεδίων διαχείρισης πλημμυρών»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies