Μεσσηνίας

Εφοδιάζεται το Κ.Υ. Μεσσήνης με υγειονομικό υλικό και ιατρικά μηχανήματα

Ο Δήμος Μεσσήνης εντατικοποιεί τις προσπάθειές του για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού προς κάθε κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο αυτό σε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος με την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μεσσήνης Μαρία Ρούσση, ενημερώθηκε για τις ελλείψεις σε υγειονομικό εξοπλισμό καθώς και ιατρικά μηχανήματα και συγκεκριμένα για τις ανάγκες σε μάσκες, γάντια, οξύμετρα, πιεσόμετρα και λοιπά.

Προς τούτο ο κ. Αθανασόπουλος επικοινώνησε άμεσα με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και του επισήμανε τις άμεσες ανάγκες του Κ.Υ. Μεσσήνης. Ο κ. Νίκας εκτιμώντας τις αυξημένες ανάγκες που έχουν αυτή την περίοδο τα Κ.Υ. απάντησε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα αποστείλει άμεσα τα απαιτούμενα υλικά.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης ευχαρίστησε τον κύριο Νίκα για την άμεση στήριξη και ανταπόκρισή του. Τόνισε δε ότι με τον εφοδιασμό του Κ.Υ. με υγειονομικό υλικό και ιατρικό εξοπλισμό, στηρίζει γιατρούς και νοσηλευτές να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ασφάλεια τις προσπάθειες περίθαλψης των ασθενών, υπηρετώντας το ύψιστο αγαθό της υγείας.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης αναλογιζόμενος την ευθύνη της αυτοδιοίκησης στην προάσπιση της δημόσιας υγείας θα συνεχίσει την τακτική επικοινωνία και συνεργασία με τους εκπροσώπους των δομών υγείας του Δήμου.

Σχετικές αναρτήσεις

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε περιοχές NATURA

admin2020

«Συναντήσεις εργασίας για την παρακολούθηση και καταγραφή αλιευτικών δραστηριοτήτων»

admin2020

«Συνεδρίαση επιτροπής παρακολούθησης έργου ανάπλασης της Δημοτικής Ενότητας Αριστομένους»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies