Μεσσηνίας

Η Γαλάνη Θεοδώρα (Πρόεδρος Δασοχωρίου) συστρατεύεται στο πλευρό του συδυασμού «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας» της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου.

Η Γαλάνη Θεοδώρα, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Δασοχωρίου από το 2019, Ιδιωτικός υπάλληλος, Απόφοιτος σχολής Λογιστικής του ΙΕΚ, ενεργό μέλος σε εθελοντικές δράσεις όπως «κάθε βιβλίο ένα ταξίδι» συστρατεύεται στο πλευρό του συδυασμού «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας» της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου.

Η κα Γαλάνη δήλωσε:
«Η καλή συνεργασία που είχα με τη Δήμαρχο κα. Γεωργακοπούλου καθ’ όλη τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου, με σκοπό την επίλυση προβλημάτων, με ωθούν να είμαι εκ νέου υποψήφιος Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δασοχωρίου, προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία αυτή προς όφελος των συνδημοτών μου».
Η Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου την ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη της και την καλωσόρισε στο συνδυασμό της, «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας» και τόνισε ότι ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στη περιοχή μας θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στο τόπο.

Σχετικές αναρτήσεις

Διεξαγωγή Σεμιναρίου Βαθμολογητών Drift | 29-30 Ιουνίου 2024 | Δήλωση Συμμετοχής Featured

admin2020

Δείτε Ζωντανά τον Τελικό Αγώνα PLAY-OFF Α2΄ | ΓΠΣ ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣ. – ΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Ο ΑΘΛΕΩΝ

admin2020

LIVE: ΤΟ πανηγύρι του Αστέρα Βαλύρας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies