Μεσσηνίας

Η Γουρουνόπουλα στη Μεσσήνη

Γουρουνόπουλα με την κριτσανιστή πέτσα και το ζουμερό κρέας να αχνίζει είναι μια από τις μικρές πολυτέλειες της ζωής.
Η αντίθεση της υφής σε μια μπουκιά είναι η πεμπτουσία της γευστικής ηδονής. Η λεπτή γεύση του άπαχου χοιρινού κρέατος όταν σερβιριστεί στη κατάλληλη αλμυρή και ταυτόχρονα γλυκιά γεύση της πέτσας που κάνει κρακ στη δαγκωματιά και τρελαίνει τον ουρανίσκο

Σχετικές αναρτήσεις

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει το 15ο Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας στην Καλαμάτα

admin2020

Παραδοσιακό Πανηγύρι στην Άνδρουσα: Μια Γιορτή Ζωντάνιας και Κέφι

admin2020

Δράση Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης και Εκπαίδευσης με στόχο την προώθηση της ανακύκλωσης

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies