Γουρουνόπουλα με την κριτσανιστή πέτσα και το ζουμερό κρέας να αχνίζει είναι μια από τις μικρές πολυτέλειες της ζωής.
Η αντίθεση της υφής σε μια μπουκιά είναι η πεμπτουσία της γευστικής ηδονής. Η λεπτή γεύση του άπαχου χοιρινού κρέατος όταν σερβιριστεί στη κατάλληλη αλμυρή και ταυτόχρονα γλυκιά γεύση της πέτσας που κάνει κρακ στη δαγκωματιά και τρελαίνει τον ουρανίσκο
![](https://eidisoules.gr/wp-content/uploads/2023/09/Η-Γουρουνόπουλα-στη-Μεσσήνη1-960x540.jpg)
προηγούμενη ανάρτηση