Αρκαδίας

Η Πελοπόννησος είναι ένας διαρκώς αναπτυσσόμενος τουριστικός προορισμός

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλο στη διαδικτυακή σύσκεψη της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) με την υπηρεσιακή υπουργό Τουρισμού Ιωάννα Δρέττα, σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Θέματα της σύσκεψης αποτέλεσαν η προετοιμασία για την τουριστική περίοδο του καλοκαιριού και η όσο το δυνατόν αρτιότερη διαχείριση του τουριστικού προϊόντος, αλλά και η επίλυση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν στον συγκεκριμένο τομέα.

Στην παρέμβασή του, ο Χρ. Λαμπρόπουλος επεσήμανε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου “καθημερινά εργάζεται προς την κατεύθυνση βελτίωσης των υποδομών της καθώς και για την βελτίωση του παρεχόμενου τουριστικού προϊόντος με σκοπό την κάλυψη των -αυξημένων πλέον- απαιτήσεων των επισκεπτών”.

Σημείωσε δε πως “η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί αναπτυσσόμενο τουριστικό προορισμό αφού μπορεί να χαρίσει μοναδικές εμπειρίες που -όπως αναφέρει και το ‘μότο’ της τουριστικής καμπάνιας της- είναι «πέρα από το προφανές»”.

Σχετικές αναρτήσεις

Ομιλία κ υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού | Παρουσίαση υποψηφίων και προγράμματος του συνδυασμού “Η Πελοπόννησος Μπροστά”

admin2020

Συνέντευξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

admin2020

Πέτρος Τατούλης: Αυξάνουμε άμεσα την πρόβλεψη του ΠΕΠ, από 19 εκ. σε 70 εκ. ευρώ, για τη χρηματοδότηση επενδύσεων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies