Αρκαδίας

Η Πελοπόννησος είναι ένας διαρκώς αναπτυσσόμενος τουριστικός προορισμός

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλο στη διαδικτυακή σύσκεψη της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) με την υπηρεσιακή υπουργό Τουρισμού Ιωάννα Δρέττα, σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Θέματα της σύσκεψης αποτέλεσαν η προετοιμασία για την τουριστική περίοδο του καλοκαιριού και η όσο το δυνατόν αρτιότερη διαχείριση του τουριστικού προϊόντος, αλλά και η επίλυση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν στον συγκεκριμένο τομέα.

Στην παρέμβασή του, ο Χρ. Λαμπρόπουλος επεσήμανε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου “καθημερινά εργάζεται προς την κατεύθυνση βελτίωσης των υποδομών της καθώς και για την βελτίωση του παρεχόμενου τουριστικού προϊόντος με σκοπό την κάλυψη των -αυξημένων πλέον- απαιτήσεων των επισκεπτών”.

Σημείωσε δε πως “η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί αναπτυσσόμενο τουριστικό προορισμό αφού μπορεί να χαρίσει μοναδικές εμπειρίες που -όπως αναφέρει και το ‘μότο’ της τουριστικής καμπάνιας της- είναι «πέρα από το προφανές»”.

Σχετικές αναρτήσεις

Πυρκαγιά στο Καστράκι Γορτυνίας-Στο σημείο ο Αντπεριφερειάρχης Κώστας Μανδρώνης

admin2020

Έρευνα για την Κοινωνική Οικονομία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη δική σας συμμετοχή

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για ζητήματα και αιτήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies