Κορίνθου

Η Χωροθέτηση της Μαρίνας στον Άγιο Νικόλαο προχωρά

Η χωροθέτηση της Μαρίνας στην περιοχή Αγίου Νικολάου, στην έκταση των 55 στρεμμάτων που παραχωρήθηκαν στο δήμο Κορινθίων μετά από επισταμένες ενέργειες της παρούσας δημοτικής αρχής την περασμένη Παρασκευή ήταν , μεταξύ άλλων, το αντικείμενο της συνάντησης εργασίας που είχαν νωρίτερα το πρωί στο δημαρχείο, ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος , ο Πρόεδρος του δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου κ.Παναγιώτης Λαζόπουλος και ο Ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου κ.Κώστας Παπασταμόπουλος.
Το έργο της Μαρίνας αποτελεί αίτημα πολλών ετών και σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο για την πόλη και τον δήμο. Η χωροθέτηση έχει ήδη ανατεθεί και προχωρά.

Με σχέδιο και συγκεκριμένες ενέργειες, ο δήμαρχος Κορινθίων και ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου φρόντισαν με την ολοκλήρωση της παραχώρησης των μπαζωμάτων να είναι έτοιμοι και σε θέση να προχωρήσουν στην χωροθέτηση, όπως και κάνουν.

Η Δημοτική αρχή, όπως από την ανάληψη των καθηκόντων της πράττει, με πράξεις και όχι λόγους, λειτουργεί σε όφελος των πολιτών και του δήμου υλοποιώντας εκείνες τις ενέργειες και εκείνες τις πολιτικές που αλλάζουν την φυσιογνωμία του δήμου στρέφοντας τον προς την θάλασσα και θέτοντας ισχυρά οικονομικά, αναπτυξιακά και επενδυτικά θεμέλια για το μέλλον του.

Σχετικές αναρτήσεις

Επίσκεψη και Ομιλία στο Γυμνάσιο Βέλου

admin2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΕΕ

admin2020

Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα της γνωμοδοτικής επιτροπής για τον τουρισμό

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies