Μεσσηνίας

ΙΔΡΥΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

To Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2024 συγκροτήθηκε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Τριφυλίας.
Άπαντες οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι συμφώνησαν ομόφωνα στην ίδρυση Ένωσης με έδρα την Κυπαρισσία, και με σκοπούς που περιγράφονται στο καταστατικό, το οποίο συνδιαμόρφωσαν και ψήφισαν.
Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν και μέλη συλλόγων άλλων σχολείων που δεν έχουν πραγματοποιήσει ακόμη τις αρχαιρεσίες τους, γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική που υπάρχει και το στέρεο βηματισμό που μπορεί να κάνει η νεοσυσταθείσα Ένωση.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναπτύχθηκε πλούσια συζήτηση σχετικά με την καθημερινότητα που βιώνουμε εμείς και τα παιδιά μας, αλλά και τις πρώτες ενέργειες που μπορεί να κάνει η Ένωση Τριφυλίας, ώστε να βοηθήσει στον καλύτερο συντονισμό των σχολείων της περιοχής!
Επίσης, εξελέγη 3μελής προσωρινή διοικούσα επιτροπή, ώστε να προβεί σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες σύμφωνα με τον νόμο και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να ενταχθούν στην Ένωση Τριφυλίας οι σύλλογοι γονέων της περιοχής μετά τις εκλογικές τους διαδικασίες, που προβλέπονται στο τέλος του έτους.

Προχωράμε δυναμικά σε όλη την Πελοπόννησο για τη συνεργασία όσο το δυνατόν περισσότερων γονέων, για τη δημιουργία Ενώσεων σε όσο περισσότερους Δήμους γίνεται!

Έπεται συνέχεια!

Το ΔΣ
της προσωρινής διοίκησης

Σχετικές αναρτήσεις

Πάνω από 100 συμμετοχές στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νοτίου Ελλάδος

admin2020

Καταπολέμηση κουνουπιών : Ένταξη πράξης προϋπολογισμού 4.100.000 ευρώ με απόφαση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού

admin2020

Περιφέρεια Πελοποννήσου Προκήρυξη σύμβασης προμήθειας μονάδας αφαλάτωσης υφάλμυρου νερού στο Δήμο Δυτικής Μάνης

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies