Μεσσηνίας

«Καθαρισμοί εθνικού, επαρχιακού και δασικού οδικού δικτύου και δικτύου ΓΟΕΒ»

Συνεχίζονται από τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας οι εργασίες συντήρησης δασικών οδών, στα πλαίσια της πρόληψης και μείωσης του κινδύνου πυρκαγιών, σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία, την Πυροσβεστική και τα αρμόδια Δασαρχεία. Έχουν πραγματοποιηθεί παρεμβάσεις στο δασικό οδικό δίκτυο του δημοσίου δάσους Ταϋγέτου και Βασιλικής, στους δασικούς δρόμους από Κέντρο προς Ρίντομο, προς Άγιο Νίκωνα, Μηλέα προς Παναγία Γιάτρισσα, Παναμπέλια προς Αγία Θεοδώρα και Ποταμιά προς Μάλη.
Παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού αποστραγγιστικών τάφρων και διωρύγων στην κάτω ζώνη του ΓΟΕΒΠαμίσου, ενώ οι παρεμβάσεις καθαρισμού πρανών στο εθνικό δίκτυο υλοποιήθηκαν στο τμήμα της εθνικής οδού Καλαμάτα – Τσακώνα. Στο επαρχιακό δίκτυο οι παρεμβάσεις καθαρισμών πραγματοποιήθηκαν στα τμήματα Τρίοδο – Ανδρούσα, Καλογερόραχη– Ελληνοκλησσιά, Λάμπαινα – Αρχαία Μεσσήνη και Μάνεσι – Διόδια.
Επιπλέον αντιπλημμυρικές εργασίες υλοποιήθηκαν από συνεργείο της ΠΕ Μεσσηνίας στο ρέμα του Βυρού.

Σχετικές αναρτήσεις

Μαθητής μαχαίρωσε συμμαθητή του μέσα στο σχολείο

admin2020

Ερευνες και έλεγχοι στη Μεσσηνία για την επιβάρυνση υδάτινων αποδεκτών με απόβλητα

admin2020

Συνάντηση στην Π.Ε. Μεσσηνίας με αγρότες και μελισσοκόμους από την Κύπρο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies