ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΥγεία

Κατέληξε βρέφος 52 ημερών από κορονοϊό

Ενα βρέφος 52 ημερών, κατέληξε χθες από κορονοϊό, στη ΜΕΘ του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη.

 

Το κοριτσάκι γεννήθηκε στις 30 Νοέμβρη, στις 12 Δεκέμβρη διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο» με συμπτώματα κορονοϊού και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Παρά τη μεγάλη μάχη των γιατρών, το βρέφος δεν τα κατάφερε και είναι το έκτο ανήλικο θύμα της πανδημίας.

 

Επιπλέον, στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένας 13χρονος, ο οποίος, αν και διπλά εμβολιασμένος, νοσεί από τη μετάλλαξη «Ομικρον» και παρουσίασε πρόβλημα μυοκαρδίτιδας.

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΥΠΝΟΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΩΡΛ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ

admin2020

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΠΑΛΟΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΚΕ ΙΝΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΚΑ ΡΟΔΟΥ

tiresias tiresias

Το Ινστιτούτο καταναλωτών Κορινθίας, αποχαιρετά τον διακεκριμένο δικηγόρο Κορίνθου, Περικλή Μπαλοδήμο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies