ΕιδησούλεςΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Κορινθία: ακολουθία ισχυρων Σεισμων στο Ξυλόκαστρο και την Κόρινθο

Σειρά σεισμών που έγιναν αισθητοί από όλη την περιοχή του Δήμου Ξυλοκάστρου και της Κορίνθου έγινε σήμερα.

Η Ακολουθία των σεισμών ξεκίνησε λίγο πριν τις 12:00 και μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί τρεις ισχυρές σεισμικές δονήσεις με τη μεγαλύτερη να έχει φτάσει 4,2 βαθμούς ρίχτερ.

Σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο Αθηνών οι σεισμοί εντοπίζονται σε μέσο εστιακό βάθος 2 χιλιομέτρων και σε απόσταση από 2 έως 32 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της Κορίνθου.

http://www.geophysics.geol.uoa.gr/stations/maps/recent_eq_1d_el.htm

Σχετικές αναρτήσεις

Αρδευτικά έργα και στήριξη του πρωτογενούς τομέα στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

admin2020

Μνημόνιο συνεργασίας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη & Δήμους στην Καλαμάτα – Δημήτρης Πτωχός: «Η κοινωνική συνοχή απαιτεί κοινό μέτωπο»

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Με σχέδιο και κοινωνική ευαισθησία επενδύουμε στο μέλλον των παιδιών μας»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies