ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΥγεία

ΚΟΡΟΝΑΊΟΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ:

Το ΙΝΚΑ Κορινθίας ενημερώνει για τις υφασμάτινες μάσκες Πολλαπλών Χρήσεων Προστασίας Προσώπου :

Στα πλαίσια της πανδημίας  του κορωναϊού που αντιμετωπίζουμε,  δημιουργείται στον κάθε Καταναλωτή ανάγκη για μέσα προστασίας.

Ένα από τα θεωρούμενα ως βασικά μέσα προστασίας είναι η μάσκα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των αρμόδιων ιατρών, όντως υπάρχουν περιπτώσεις που η χρήση μάσκας είναι χρήσιμη.

 Τις τελευταίες μέρες παρουσιάστηκε το φαινόμενο να πωλούνται ή να μοιράζονται μέσω περιοδικών υφασμάτινες μάσκες Πολλαπλών Χρήσεων Προστασίας Προσώπου  από διάφορα καταστήματα, ακόμα και περίπτερα.

Συστήνουμε προς τους καταναλωτές, εάν θεωρούν αναγκαία την αγορά υφασμάτινης μάσκας Πολλαπλών Χρήσεων Προστασίας Προσώπου, να ζητούν τα πιστοποιητικά που πρέπει να την συνοδεύουν με τα οποία θα πιστοποιείται ότι προστατεύει από την σκόνη, τα μικρά σωματίδια στον αέρα, γύρη, μούχλα, καυσαέρια, και αλλεργίες, ότι με τον ενδεδειγμένο εμποτισμό της με το κατάλληλο αντισηπτικό υγρό μπορεί να παρέχει προστασία και απέναντι στον κορωναϊο και θα παρέχονται οδηγίες για την καλή της χρήση.

Σε περίπτωση που δεν παρέχονται τα παραπάνω  πιστοποιητικά, συστήνουμε να μην γίνεται  η αγορά τους.

Συστήνουμε επίσης αγορές υφασμάτινης μάσκας Πολλαπλών Χρήσεων Προστασίας Προσώπου να γίνεται από τα φαρμακεία, καθόσον είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας και έχουν πλήρη και απόλυτη ευθύνη για τα προϊόντα αυτής της φύσεως που χορηγούν στο καταναλωτικό κοινό.

Τέλος, γνωρίζουμε στους καταναλωτές ότι είναι πιστοποιημένο πώς Προστασία Από Γρίπη, Ιούς, Μεταδιδόμενες Ασθένειες και Μολύνσεις παρέχουν οι χειρουργικές μάσκες προσώπου μιας χρήσης.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Στο σημείο της αναζωπύρωσης στη Νεμέα ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

admin2020

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υποστηρίζει τις εκδηλώσεις που θα γίνουν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κλαδά για τα 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο

admin2020

Σειρά συναντήσεων του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με Δημάρχους για έργα ΟΧΕ και ΒΑΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies