ΚΡΑΣΙ –ΜΟΥΣΤΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ –ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ- ΥΓΕΙΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου Μεσσηνίας και η Μπριγάδα των Σεφ SlowFoodCommunity Πελοποννήσου, διοργανώνουν
Γιορτή Σταφυλιού και Μούστου
την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στις 18.00, στην πλατεία του Μουζακίου
Στη διάρκεια της γιορτής θα γίνει πάτημα σταφυλιών και παραγωγή μούστου

Θα συμμετέχουν γυναίκες του χωριού, οι οποίες θα παρουσιάσουν τον τρόπο με τον οποίο παρασκευάζονται το πετιμέζι και η μουσταλευριά.

Θα προσφερθούν κρασί και παραδοσιακά εδέσματα με βάση το σταφύλι, προσφορά των γυναικών του χωριού.

Στην εκδήλωση μαγειρεύουν & συμμετέχουν τα μέλη της Μπριγάδας των Σεφ SlowFoodCommunity Πελοποννήσου
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
• Οινοποιείο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Πύργος Μεσσηνίας
• Οινοποιείο ΨΑΡΟΥΛΗΣ Ανδρούσα Μεσσηνίας
• Ελαιοτριβείο ΚΑΡΑΜΠΟΤΣΟΣ Γ. Αμπελόφυτο Μεσσηνίας
• Αρτοποιείο ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ Α. Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
• Γαλακτοκομικά προϊόντα ΑΦΟΙ ΤΖΩΡΤΖΙΝΗ Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
• Κρεοπωλείο ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ Πύργος Μεσσηνίας
• Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ franchise ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ Κ. & ΥΙΟΣ Ε.Ε. Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
• Supermarket ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ franchise ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ ΑΚΗΣ Α.Ε. Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
• CHEFS’ BRIGADESLOWFOODINGREECE “Πρόεδρος Νίκος Φωτιάδης Executivechef”
• ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΒΟΓΙΑΝΝΗ Μεσσήνη
• ΕΥΦΟΡΗ ΓΗ Κέλλυ Δημητρούλια
• Ταβέρνα ΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑ Καλαμάτα
• Ταβέρνα ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟΝ Μουζάκι Μεσσηνίας

Γιατο Chefs΄Brigade Slow Food Community Peloponnese
The Leader
Γεωργία Κουτσούκου

Γιατο Chefs΄Brigade Slow Food Community
Ο πρόεδρος
Νίκος Φωτιάδης