ΕιδησούλεςΚορίνθουΜεσσηνίας

Κόρινθος: ντέρμπι για την πρώτη θέση μεταξύ ΚΑΟΚ και Δίωνα

Με το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα (11/12) το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μπάσκετ.

Ο Δίωνας Κυπαρισσίας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και δοκιμάζεται στην Κόρινθο με την ομώνυμη τοπική ομάδα με την οποία ισοβαθμεί στους 16 βαθμούς.

Ο αγώνας είναι ένα πραγματικό ντέρμπι που θα αναδείξει κατά πάσα πιθανότητα τον πρωταθλητή του ομίλου.

Και οι δύο ομάδες είναι πανέτοιμες και είναι βέβαιο ότι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Κορίνθου θα απολαύσουν έναν υψηλού επιπέδου αγώνα μπάσκετ.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Χιδίρογλου στην Καλαμάτα

admin2020

Συνάντηση εργασίας του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Μεσσήνης με τον Δήμαρχο Μεσσήνης

admin2020

Δ.Α.Ο.Ε.: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση. Βίντεο βήμα βήμα πως έκαναν την απάτη με τις πίτσες!!!

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies