ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Κόρινθος: ολική ανατροπή evergreen στην πλατεία Περιβολάκια!!!

Ολική ανατροπή φαίνεται ότι έχουμε στην πολύπαθη πλατεία Παναγή Τσαλδάρη ή αλλιώς όπως είναι γνωστή στους κορινθίους “Περιβολάκια”.

Η πολύ γνωστή ΜΚΟ evergreen, βλέποντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην “πλατεία τσιμέντου”, όπως πρόσφατα είχε μετονομαστεί η πλατεία , αποφάσισε τις αμέσως επόμενες μέρες να αναπλάσει με δικά της έξοδα τόσο την πλατεία όσο και τον περιβάλλοντα χώρο της.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που μας παραχώρησε, το ποσοστό πρασίνου και μάλιστα υψηλού πρασίνου, δηλαδή δέντρα θα αυξηθεί στο 55% του όλου χώρου της πλατείας!!

ΥΓ: Όπως  δυστυχώς καταλαβαίνετε, η παραπάνω είδηση είναι ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα… Ένα ψέμα πού όμως όλοι οι κορίνθιοι -εξαιρουμένων αυτών που λατρεύουν το τσιμέντο για συγκεκριμένους ιδιοτελείς λόγους- ήθελαν να ήταν   πραγματικότητα…

ΥΓ2: Στο χέρι τους, όμως, είναι να κάνουν το αθώο μας ψέμα μία υπέροχη πραγματικότητα…

Σχετικές αναρτήσεις

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies