ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Κόρινθος: Συγχαρητήρια στον Δήμο Κορινθίων για την πρωτοβουλία του να παρέχει δωρεάν νομικές συμβουλές και υποστήριξη

Εξαιρετική η πρωτοβουλία του δήμου κορινθίων, στα πλαίσια της λειτουργίας του κέντρου κοινότητας στην οδό Πυλαρινού, με την οποία παρέχονται δωρεάν νομικές συμβουλές σε πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να απευθύνονται σε δικηγόρους και να καταβάλουν τη σχετική αμοιβή.

Η παροχή της δωρεάν Νομικής υποστήριξης γίνεται κατόπιν ραντεβού στα γραφεία του κέντρου κοινότητας στην Κόρινθο, οδός Πυλαρινού 67.

Υποστηρίζεται σε καθημερινή βάση από Κινητή Μονάδα που εξυπηρετεί τους κατοίκους των Δήμων- Εταίρων , Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων, Βέλου-Βόχας, Σικυωνίων, Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και Νεμέας.

Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στους πολίτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα οι ίδιοι ή μέλη της οικογένειάς τους (ανεργία, οικονομική αδυναμία, έλλειψη στέγης, προβλήματα διαβίωσης λόγω αναπηρίας ή γήρατος, κοινωνικό αποκλεισμό κ.α.) και χρειάζονται τη συνδρομή της Πολιτείας.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό κοινωνικό ταμείο , στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συμπεριλαμβάνει την δωρεάν νομική υποστήριξη πολιτών χαμηλού εισοδήματος.


Η διεύθυνση του κέντρου κοινότητας Δήμου κορινθίων είναι
Πυλαρινού 67, Κόρινθος ☎️ 2741 3 62122-3-4
Email: kentrokoinotitaskorinthou@korinthos.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Επίσκεψη και Ομιλία στο Γυμνάσιο Βέλου

admin2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΕΕ

admin2020

Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα της γνωμοδοτικής επιτροπής για τον τουρισμό

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies