Μεσσηνίας

Λιμεναρχείο Καλαμάτας :ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Η Υπηρεσία μας λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες επιδημιολογικές εξελίξεις και με γνώμονα την προστασία της υγείας τόσο του συνόλου των πολιτών που προσέρχονται στην Υπηρεσία μας για την διεκπεραίωση των υποθέσεών τους όσο και του υπηρετούντος προσωπικού σε αυτή, ενημερώνει το συναλλασσόμενο κοινό για μια σειρά από προτάσεις για την εξυπηρέτηση του χωρίς να υποβαθμιστεί η ποιότητα παροχής των υπηρεσιών μας:

α) πριν την προσέλευση στην Υπηρεσία μας για διεκπεραίωση υποθέσεων των πολιτών να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία του ενδιαφερόμενου αναλόγως της υπόθεσής του με το αντίστοιχο Γραφείο, προκειμένου εξυπηρετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αποφευχθεί ο συνωστισμός μεγάλου αριθμού ατόμων σε κλειστούς και περιορισμένους χώρους της Υπηρεσίας.

β) κατά την προσέλευση κοινού στην Υπηρεσία να προσέρχονται μόνο οι άμεσα ενδιαφερόμενοι για τη διεκπεραίωση της υπόθεσής τους.

γ)  άτομα υπαγόμενα σε ευπαθείς ομάδες (συνταξιούχοι ΝΑΤ κ.λ.π.) συνίσταται να αποφεύγουν όσο είναι δυνατόν την μετακίνηση και τον συνωστισμό τους στους χώρους της Υπηρεσίας μας. Για την απλή παροχή πληροφοριών συνίσταται η τηλεφωνική επικοινωνία με την Υπηρεσία μας.

Η Υπηρεσία μας ευχαριστεί το συναλλασσόμενο κοινό, διαβεβαιώνοντας ότι θα διατηρήσει το επίπεδο εξυπηρέτησης των πολιτών σε υψηλό επίπεδο και ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους για την συνεργασία τους.

 

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: ΤΟ πανηγύρι του Αστέρα Βαλύρας

admin2020

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου διεξήχθη το 2ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας για άτομα με κινητικά προβλήματα

admin2020

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies