ΜεσσηνίαςΠολιτική

Λύση «ασπιρίνη» για την τακτοποίηση αυθαιρέτων από τον ΥΠΕΝ

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος κος Χατζηδάκης αναγνωρίζοντας το χάος που έχει προκαλέσει με την απόφαση του να μην δοθεί παράταση στην προθεσμία τακτοποίησης των αυθαιρέτων κτισμάτων, προχώρησε στην εκτός θεσμικού πλαισίου και ψηφιακής διαδικασίας «σιωπηρή» παράταση για συγκεκριμένες περιπτώσεις.
Ο κος Χατζηδάκης όλο το προηγούμενο διάστημα αγνόησε χιλιάδες μηχανικούς, οι οποίοι ζητούσαν εναγωνίως την παράταση της διαδικασίας και αναγκάστηκαν να δουλεύουν νυχθημερόν για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στα απαιτητικά χρονοδιαγράμματα. Την ίδια στιγμή μάλιστα που η πολιτεία δεν είχε ανταποκριθεί στις δικές της υποχρεώσεις, όπως η ενεργοποίηση επιτροπών για προστατευόμενες περιοχές, οι εκκρεμείς υποθέσεις σε δασικές περιοχές αλλά και η οριοθέτηση ρεμάτων.
Ο Υπουργός επιδεικτικά αγνόησε την τροπολογία που καταθέσαμε από κοινού με συναδέλφους από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για παράταση στην προθεσμία και προχωράει τώρα σε λύσεις «ασπιρίνες», οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να επιτείνουν το επιτελικό μπάχαλο και να μην λύνουν το πρόβλημα.

Σχετικές αναρτήσεις

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με το Σύλλογο Εθελοντών πολιτικής Προστασίας»

admin2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (ΟΣΠΑ)

admin2020

Live Ετήσια Χορευτική Παράσταση του Δημοτικού Χορευτικού Ομίλου Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies