Μεσσηνίας

Μήνυμα του βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτου Χρυσομάλλη για το Πάσχα

Το Άγιο και Λαμπρό Πάσχα θα σηματοδοτεί πάντοτε για τον Ελληνισμό την κορυφαία εορτή της Ορθοδοξίας. Η Ανάσταση του Χριστού, το Θείον Πάθος και η νίκη Του επί του θανάτου δεν αποτελούν παρά την σπουδαιότερη απόδειξη της θείας Αγάπης, έναν διαρκή φάρο πνευματικής και ηθικής αναγέννησης με επίκεντρο την αγάπη και τη θυσία για το συνάνθρωπο. Έναν φάρο ανανέωσης της ελπίδας της ζωής σε ένα κόσμο καλύτερο και ειρηνικό, με ευημερία και προσδοκία ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους μας.

Με το βλέμμα στραμμένο το φετινό Πάσχα στις οικογένειες και τους αγαπημένους μας, στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, στραμμένο στην πατρίδα μας και τον τόπο μας τη Μεσσηνία, ελπίζω και εύχομαι το ανέσπερο Φως της Ανάστασης να φωτίζει πάντα την σκέψη και τις επιλογές μας!
Με τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, αισιοδοξία και προσωπική ανάταση σε όλους τους συμπατριώτες μου, εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!
Μίλτος Χρυσομάλλης
Βουλευτής Μεσσηνίας

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies