Κορίνθου

Ματαίωση της ετήσιας Πρωτοχρονιάτικης Συναυλίας Hellenen Polka

Στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγεία από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του Covid- 19, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και περιορισμούς.
Σε μια ήδη κρίσιμη στιγμή για την πορεία της πανδημίας και για την αποφυγή συνωστισμού, ματαιώνεται η ετήσια Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία Hellenen Polka που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.
Ευχόμαστε σε όλους Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και δύναμη.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός στην παρουσίαση της Έκθεσης του ΙΟΒΕ: «Η περιφερειακή ανάπτυξη απαιτεί δεδομένα, σχέδιο και δράση»

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Η Πολιτική Συνοχής ως μοχλός ανάπτυξης για την Πελοπόννησο»-Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της ΕΕ, Raffaele Fitto

admin2020

Διευρυμένη συνεδρίση Δ.Σ. της ΠΟΕΕ και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Τρίπολη.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies