Μεσσηνίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 15ος Μαραθώνιος Μεσσήνης παρα τον άσχημο καιρό

Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία από τους διοργανωτές ο 16ος Μαραθώνιος Μεσσήνης παρά τον άσχημο καιρό που επικράτησε με συνεχείς βροχοπτώσεις, εκατοντάδες ήταν οι συμμετοχές των αθλητών και των οικογενειών τους που επισκέφτηκαν την πόλη της Μεσσήνη

Οι διοργανωτές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να αποτραπεί κάθε οργανωτική αδυναμία ή παράλειψη που θα έθετε σε κίνδυνο την συμμετοχή ή απλώς και ταλαιπωρία του κόσμου, που μας τίμησε με την παρουσία του.

Μαραθώνιος Δρόμος αγώνας αντοχής δρόμου κάλυψης απόστασης 42,195 χιλιομέτρων, πρώτος στα 42 χιλιόμετρα τερμάτισε και φέτος πρώτος ο Παναγιώτης Καρούτζος με 2:34:46, ακολούθησε ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος με 2:49:42, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Μιχάλης Γεωργαντζής με 2:53:38.

Μαραθώνιος Δρόμος αγώνας αντοχής δρόμου κάλυψης απόστασης 42,195 χιλιομέτρων, στις γυναίκες τερμάτισε πρώτη η Ιουλία – Ελένη Παναγιωτοπούλου με 3:00:56, ακολούθησε η Μαρία Καλεντζή, ενώ τρίτη τερμάτισε η Ειρήνη Πευκιανάκη.

Στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων πρώτος τερμάτισε ο Γιάννης Καλογερόπουλος με 36:26, δεύτερος ο Δημήτρης Σκρέτας με 38:42 και τρίτος ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος.
Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Ελένη Θεοδωρακοπούλου με 45:10, δεύτερη η Χριστίνα Χριστοπούλου και τρίτη η Ιουστίνα Μαυροπούλου.

Πέρα από τους παραπάνω αγώνες υπήρξαν και Σκυταλοδρομία των 2Χ21 χλμ, αγώνας 3 χιλιομέτρων καθώς και 1 χιλίομετρο.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνελήφθη για φυτεία 135- δενδρύλλια κάνναβης

admin2020

Με λαμπρότητα εορτάστικε η μνήμη της Αγίας Παρασκευής Μαυρομάτι Πάμισου

admin2020

Λαμπρός εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στην Μεσσήνη !!!

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies