Μεσσηνίας

Νέος ιατρός και φαρμακοποιός σε Δημοτικό Ιατρείο και Δημοτικό Φαρμακείο

Σύμβαση υπεγράφη σήμερα, Τετάρτη 1 Απριλίου 2020, μεταξύ του Δημάρχου και του Γεωργίου Πανομήτρου, Ιατρού Γενικής Ιατρικής, που ανέλαβε καθήκοντα ιατρού στο Δημοτικό Ιατρείο, κατόπιν προκηρύξεως. Ο ιατρός θα παρέχει τις υπηρεσίες του από σήμερα μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021. Έργο του ανωτέρω θα είναι η κάλυψη των αναγκών του Δημοτικού Ιατρείου, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της πόλης και σε κατοίκους ορεινών και απομακρυσμένων περιοχών συνεργαζόμενος με τα στελέχη του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Επίσης, σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου 2020, υπεγράφη σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου και του Νικόλαου Καράμπελα, Φαρμακοποιού, που ανέλαβε καθήκοντα φαρμακοποιού στο Δημοτικό Φαρμακείο, κατόπιν προκηρύξεως. Ο φαρμακοποιός αναλαμβάνει τη διαχείριση των φαρμάκων από το Δημοτικό Φαρμακείο Καλαμάτας και συγκεκριμένα την παραλαβή των φαρμάκων που συγκεντρώνονται σε Φαρμακεία, στο Δημοτικό Παντοπωλείο, στο Δημοτικό Ιατρείο και στη συνέχεια τη διανομή τους σε άπορους, ανασφάλιστους και αναξιοπαθούντες συμπολίτες που τα έχουν ανάγκη. Ο φαρμακοποιός θα παρέχει τις υπηρεσίες του από σήμερα μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021.

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

admin2020

Σαββατοκύριακο Πάμε στην πίστα Τριόδος Motorsport Park | Πρεμιέρα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar 2025

admin2020

Βιβλιοπαρουσίαση “Μισοκέρια και κόκκινοι σκούφοι”

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies