ΜεσσηνίαςΥγεία

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ!!!!!

Πριν από λίγο μόλις καιρό το Υπουργείο Υγείας και η 6η ΥΠΕ με απόφασή τους όρισαν το Νοσοκομείο Καλαμάτας ως Νοσοκομείο Covid-19. Μια απόφαση που μας έφερε μπροστά σε μια μεγάλη ευθύνη αλλά και σε ένα μεγάλο χρέος, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι θα έπρεπε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να επιλύσουμε σειρά δυσκολιών, ελλείψεων, αδυναμιών και προβλημάτων.

Στα μέχρι τώρα κομβικά που έχουμε προχωρήσει είναι η δημιουργία μιας κλινικής Covid-19 με αποκλειστικά «δικό της» ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Μέχρι σήμερα έχουν νοσηλευτεί και έχουν πάρει εξιτήριο τρεις (3) συμπολίτες μας με Covid-19 και ένας (1) που νοσηλεύεται, που κάτω από άλλες συνθήκες θα έπρεπε να είχαν διακομισθεί στην Πάτρα.

Στο δεύτερο που έχουμε προχωρήσει και έχει πάρει το δρόμο του με την χρηματοδότηση και την αρωγή από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι μια σειρά προμηθειών εξοπλισμού άμεσα σχετιζόμενου με τις προϋποθέσεις διαχείρισης και νοσηλείας επιβεβαιωμένων περιστατικών Covid-19 όπως επίσης και αρκετές δομικές παρεμβάσεις. Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι εργασίες.
Και το τρίτον που είναι και το ΝΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, είναι το έγγραφο που λάβαμε από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα κ. Ι. Κωτσιόπουλου βάση του οποίου το Νοσοκομείο Καλαμάτας παραλαμβάνει τις επόμενες μέρες ένα πακέτο σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού συνολικού Π/Υ 500.000€ προκειμένου να είναι σε θέση να νοσηλεύσει και διασωληνωμένα περιστατικά σύμφωνα με το σχέδιο διαχείρισης και την γνωμοδότηση της Επιτροπής Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεων.

Η 2η φάση πανδημίας μας δείχνει καθημερινά τα δόντια της, ο κορωνοϊός «δεν περιμένει» και η ευθύνη δεν μας επιτρέπει ουδεμία ολιγωρία. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα αλλά το χρέος και ο όρκος να υπηρετήσουμε τον ΆΝΘΡΩΠΟ και την ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ μας καλεί να δηλώνουμε καθημερινά παρόντες και να δώσουμε ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΌΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!

ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΖΟΡΙΚΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!

Σχετικές αναρτήσεις

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με το Σύλλογο Εθελοντών πολιτικής Προστασίας»

admin2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (ΟΣΠΑ)

admin2020

Live Ετήσια Χορευτική Παράσταση του Δημοτικού Χορευτικού Ομίλου Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies