ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΜεσσηνίας

Ξεκίνησε η διαδικασία για το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου η υποβολή πρότασης από την Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας για την υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το 2023, καθώς και για την δημιουργία δομής ελέγχου και ανάπτυξης μηχανισμού επιτήρησης και επαγρύπνησης από τον Ιό του Δυτικού Νείλου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η πρόταση υποβάλλεται στο πλαίσιο σχετικής πρόσκλησης χρηματοδότησης, η δημόσια δαπάνη για την οποία (μέσω του ΕΠΑ/Εθνικού Προγράμματος Ανάπυξης) ανέρχεται σε 2.040.000 ευρώ.

Την σχετική πρόσκληση μπορείτε να δείτε εδώ:
https://www.ppel.gov.gr/wp-content/uploads/2023/04/kounoupiafetos-6%CE%A8%CE%A5%CE%A57%CE%9B1-%CE%9E%CE%9F%CE%A7.pdf

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: ΤΟ πανηγύρι του Αστέρα Βαλύρας

admin2020

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου διεξήχθη το 2ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας για άτομα με κινητικά προβλήματα

admin2020

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies