Μεσσηνίας

Οι ετεροδημότες του δήμου Μεσσήνης επιφύλαξαν θερμή υποδοχή του Αθανασόπουλου στην Αθήνα

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι ετεροδημότες της Αθήνας στον Δήμαρχο Μεσσήνης και εκ νέου υποψήφιο Γιώργο Αθανασόπουλο, χθες Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Crowne Plaza. Η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Δημάρχου Μεσσήνης ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δίνοντας μήνυμα νίκης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Ο κ. Αθανασόπουλος, εξέφρασε τη χαρά του για τη δυναμική παρουσία του κόσμου και επεσήμανε το αδιάλειπτο ενδιαφέρον των ετεροδημοτών όλα αυτά τα χρόνια για τον Δήμο Μεσσήνης και την ενεργή και αποτελεσματική συμμετοχή τους όπου χρειάστηκε. Δεσμεύτηκε να ανταποδώσει την εμπιστοσύνης τους με έργα που θα αλλάξουν το τόπο μας και τους κάλεσε να βρίσκονται δίπλα του αρωγοί και συμπαραστάτες και να συμβάλλουν με την εμπειρία τους προς αυτόν το σκοπό. Δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι ο τόπος μας έχει αναδείξει σημαντικές προσωπικότητες των γραμμάτων, των τεχνών, του πολιτισμού, της δημόσιας διοίκησης και της νομικής, γεγονός που ενισχύει την υποχρέωσή μας να δημιουργήσουμε χώρους που θα ενθαρρύνουν τη συμμετοχή και την αλληλεπίδραση των πολιτών.
Στην ομιλία του, αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει στη διάρκεια της τετραετίας, στα υπό εκτέλεση έργα, στην εκπόνηση μελετών και τη διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων καθώς και στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου.

Ο Δήμαρχος έκανε λόγο για το νέο αναπτυξιακό μοντέλο, το οποίο βασίζεται στις αρχές της βιωσιμότητας και της συμμετοχής και την ισορροπία ανάμεσα στην οικονομική ανάπτυξη, την περιβαλλοντική προστασία και την κοινωνική ευημερία.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του υπογράμμισε πως «τα επόμενα πέντε χρόνια είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για το μέλλον της περιοχής μας και δεν έχουμε δικαίωμα να γυρίσουμε πίσω στην αλαζονεία της ημιμάθειας, την τοξικότητα, τον ερασιτεχνισμό και τον αυτοθαυμασμό της ανυπαρξίας. Προχωράμε μπροστά δυνατά και δημιουργικά. Δεν υπάρχουν περιθώρια για κανέναν εφησυχασμό. Δίνουμε τον αγώνα για τη μεγάλη νίκη της δημιουργίας και της προοπτικής».
Στη διάρκεια της ομιλίας του, πολλές φορές διακόπηκε από το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, ενώ μετά το πέρας της, οι παρευρισκόμενοι τον συγχάρηκαν και εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του.

Σχετικές αναρτήσεις

Παράσταση νίκης από τον κόσμο στην προεκλογική ομιλία της Δημάρχου Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου στο Διαβολίτσι

admin2020

Ενθουσιώδες το κοινό στην ομιλία του Δημάρχου Γιώργου Αθανασόπουλου στην Ανδρούσα

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε το υπόβαθρο ώστε όλοι να μπορούμε να εργαζόμαστε από εδώ, με νέες, καλοπληρωμένες δουλειές, να μπορέσουμε να επενδύσουμε πάλι τα όνειρά μας στην Πελοπόννησο»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies