ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠολιτική

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα μετά την ανακοίνωση της απόφασης

«Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί» ακούστηκε στα σκαλιά του Εφετείου την ώρα που η Μάγδα Φύσσα βγήκε συγκινημένη από τη δικαστική αίθουσα, μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Η μητέρα του δολοφονημένου μουσικού, που έγινε σύμβολο στον αγώνα για να σαπίσουν στη φυλακή οι ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, έγινε δεκτή με χειροκροτήματα, συνθήματα και δάκρυα χαράς από τους φίλους και τους δικηγόρους της οικογένειας και των υπόλοιπων θυμάτων.

Η ίδια, εμφανώς συγκινημένη, ευχαρίστησε μέσα από τα βάθη της καρδιάς της την Πολιτική Αγωγή για τον τεράστιο αγώνα που έκανε, καθώς και όλον αυτό τον κόσμο που τους στήριξε.

Μακάρι να ήταν εδώ ο Παύλος…

Πηγή: Eurokinissi

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν θεωρεί ότι δικαιώνεται ο Παύλος, η Μάγδα Φύσσα απάντησε: «Αυτό δεν το ξέρω, εάν δικαιώνεται. Μακάρι να ήταν εδώ να το έλεγε ο ίδιος. Μακάρι να ήταν ένα από τα θύματα που χτύπησαν και σακατέψανε. Ας ήταν εδώ να μπορούσε να πει εκείνος εάν δικαιώνεται ή όχι. Δεν είναι εδώ όμως ο Παύλος. Άρα δεν νομίζω ότι υπάρχει δικαίωση για τον Παύλο. Η δικαίωση είναι για εμάς, γι’ αυτό τον κόσμο που αγωνίστηκε για να αποδείξει ότι όντως είναι μια εγκληματική οργάνωση κάτω από το μανδύα του πολιτικού κόμματος».

Λίγο νωρίτερα είχε ξεσπάσει σε δάκρυα μέσα στη δικαστική αίθουσα με το άκουσμα της απόφασης ότι θα μπουν στη φυλακή οι περισσότεροι χρυσαυγίτες που ήταν κατηγορούμενοι στη δίκη.

1 / 9

Σχετικές αναρτήσεις

Αποστολή του ΟΟΣΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου | Δημήτρης Πτωχός: «Διαμόρφωση στρατηγικής που ενισχύει την Περιφερειακή ανάπτυξη και ελκυστικότητα»

admin2020

28η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

admin2020

Νεος Προεδρος στη ΔΕΕΠ ΝΔ Ν. Μεσσηνίας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies