Αρκαδίας

ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ και στην κινητοποίηση – διαμαρτυρία, την Τετάρτη 8/3

ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ και στην κινητοποίηση – διαμαρτυρία, την Τετάρτη 8/3, στις 12:30 το μεσημέρι, στην πλ. Πετρινού, στην Τρίπολη

            Η Ε.Λ.Μ.Ε. Αρκαδίας καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς του νομού να πάρουν μέρος στην Πανελλαδική ΑΠΕΡΓΙΑ της Τετάρτης και να συμμετέχουν από κοινού με τους φοιτητές και τους μαθητές στην κινητοποίηση – διαμαρτυρία για να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη!

Οι εικόνες που παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες με κομμένη την ανάσα, προκαλούν θλίψη και οργή. Η μεθοδευμένη προσπάθεια να σβήσουν οι πραγματικές ευθύνες πίσω από το «ανθρώπινο λάθος» είναι εξοργιστική, προκαλεί τη λογική και το συναίσθημα. Οι προειδοποιήσεις των συνδικάτων στο σιδηρόδρομο έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου, ακόμη και  20 ημέρες πριν το έγκλημα τα εξώδικα και οι παραιτήσεις  έδειχναν ότι βαδίζουμε με μαθηματική ακρίβεια σε τραγωδία.

       Όλα αυτά δεν γίνεται να περάσουν σε δεύτερο πλάνο. Όλα τα ερωτήματα, όσο αμείλικτα και να είναι, πρέπει να απαντηθούν στις οικογένειες των νεκρών και των τραυματιών και των εργαζομένων στα τρένα που έχασαν τη ζωή τους.  Δεν πρέπει να συγκαλυφθεί το έγκλημα! Τώρα είναι η ώρα να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι! Τώρα να δημιουργηθούν όλες οι προϋποθέσεις για να μην επαναληφθούν στο μέλλον τέτοια γεγονότα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies