Μεσσηνίας

«Ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης στο ρεύμα εξόδου στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας»

Ολοκληρώθηκε εντός του χρονοδιαγράμματος η ασφαλτόστρωση στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου (νέα είσοδος Καλαμάτας), με εργολαβία της Περιφερειακής Ενότητας. Συγκεκριμένα μετά και την αποπεράτωση των εργασιών αντικατάστασης τμήματος αγωγού ύδρευσης για μήκος200 μέτρων, στην αρχή του ρεύματος εξόδου, από τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας,ολοκληρώθηκε και η τελική ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας, από οδό Αρτέμιδος έως φανάρια Διασποράς.
Κατά την εκτέλεση των εργασιών δόθηκε ιδιαίτερη μέριμνα για την εξασφάλιση της ομαλής απορροής των ομβρίων της οδού καθώς και την προσαρμογή της ασφαλτόστρωσης με τα υπάρχοντα φρεάτια.
Το έργο εκτελέστηκε στα πλαίσια της εργολαβίας προϋπολογισμού 1.000.0000 ευρώ και τίτλο: «Συντήρηση-Βελτίωση-Αναβάθμιση ασφάλειας στο Επαρχιακό και Εθνικό Δίκτυο Π.Ε. Μεσσηνίας (τμήμα Καλαμάτα-Ασπρόχωμα-Μεσσήνη-Πύλος)», η οποίαχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.
Στόχος παραμένει πάντα η βελτίωση του επιπέδου οδικής ασφάλειας στο δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας.

Σχετικές αναρτήσεις

Παραδοσιακό Πανηγύρι στην Άνδρουσα: Μια Γιορτή Ζωντάνιας και Κέφι

admin2020

Δράση Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης και Εκπαίδευσης με στόχο την προώθηση της ανακύκλωσης

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου– Έργα και τουρισμός στο επίκεντρο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies