Μεσσηνίας

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Π Ε ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε σήμερα, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, ως επικεφαλής εταίρος της Κ.Σ Μεσσηνίας, η 3η διανομή εντός του 2022, προϊόντων, του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ.

Τα προϊόντα ήταν αναδιανομή των αδιάθετων προϊόντων της προηγούμενης σύμβασης και ως εκ τούτου διατέθηκαν σε περιορισμένα είδη και ποσότητες που διαφοροποιήθηκαν ανάλογα με τον αριθμό μελών της κάθε οικογένειας .

Συγκεκριμένα διατέθηκαν είδη παντοπωλείου, μαναβική, τυρί, λάδι και είδη Βασικής υλικής συνδρομής, σε συνολικά 3840 οικογένειες ωφελούμενων ( ποσοστό 68%) ,που αντιστοιχούν σε 6960 άτομα, σε όλους τους Δήμους –εταίρους της Κ.Σ. Μεσσηνίας

Τα αδιάθετα οπωροκηπευτικά διατέθηκαν σε δομές συσσιτίων της ΠΕ Μεσσηνίας ( συσσίτιο του Δήμου Καλαμάτας, δομές της Ι.Μ. Μεσσηνίας, «Κιβωτός του Κόσμου»).

Σχετικές αναρτήσεις

Συνέντευξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

admin2020

Με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο για το Δήμο Καλαμάτας Γεωργια Βασιλάκη

admin2020

Με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο για το Δήμο Καλαμάτας Ευγενία Κούβελα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies