Κορίνθου

Ομόφωνη εκλογή Σταματόπουλου στο Κεντρικό Συμβούλιο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας

Ο δήμαρχος Σικυωνίων και πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, Θρησκευμάτων και Νεολαίας της ΚΕΔΕ, Σπύρος Σταματόπουλος, εκλέχθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ, ως εκπρόσωπός του, στο νεοσύστατο Κεντρικό Συμβούλιο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΚΣΕΕΚ).
Το νεοσύστατο όργανο του Υπουργείου Παιδείας έχει ως στόχο τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την επαγγελματική κατάρτιση και φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν φορέα που θα διασυνδέσει ουσιαστικά και αποτελεσματικά την αγορά εργασίας με τον σχολικό επαγγελματικό προσανατολισμό.
Ο Σπύρος Σταματόπουλος ευχαρίστησε θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και τόνισε ότι θα υπηρετήσει το ρόλο του με όλες τις δυνάμεις του.

Σχετικές αναρτήσεις

Έργα αντιδιαβρωτικής προστασίας, αντιπλημμυρικής θωράκισης και οδικής ασφάλειας στο επίκεντρο της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου

admin2020

Η νέα γενιά συζητά με την Περιφέρεια για τη συμμετοχή και τη Δημοκρατία

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Καλούμαστε όλοι να συνεχίσουμε το έργο εκείνων που θυσιάστηκαν, χτίζοντας ένα μέλλον ισχυρό και δίκαιο»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies