Κορίνθου

ΟΜ ΝΕΜΕΑΣ-ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΝΕΜΕΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ

Περί έργων με ονοματεπώνυμο

Επειδή κάποια στιγμή οι αλήθειες πρέπει ν΄ ακούγονται σε αυτόν τον τόπο η μόνη αλήθεια είναι πως το έργο με τίτλο “ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΝΕΜΕΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ” εγκρίθηκε και χρηματοδοτήθηκε μέσω της με αρ. 41781/8-8-2018 (ΑΔΑ : 61ΥΗ465ΧΘ7-ΞΙΥ) αποφάσεως στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΙΙ στον Άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση των βασικών περιβαλλοντικών υποδομών και ιδίως αυτών της επεξεργασίας των λυμάτων» του Προγράμματος «ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ Ι».
Το συγκεκριμένο έργο – καθώς και πολλά άλλα στον δήμο μας και στην περιφέρεια – έχει ονοματεπώνυμο και αυτό είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ της περιόδου 2015-2019.
Πριν από την πραγματική έγκριση της χρηματοδότησης του έργου, πάλι οι ίδιοι “πρωταγωνιστές”, δηλαδή οι πολιτευτές της ΝΔ, ήταν αυτοί που προεκλογικά (το 2015) εξήγγειλαν με καθαρά επικοινωνιακή λογική την ένταξη του συγκεκριμένου έργου, ενώ η χρηματοδότηση ήταν μηδενική.
Από το 2019 έως σήμερα στην διακυβέρνηση των αρίστων η μόνη αλήθεια είναι πως ώριμα έργα, ήδη ενταγμένα και χρηματοδοτημένα ή και σε διαδικασία αποπεράτωσης, λιμνάζουν, αναστέλλονται και καθυστερούν!!! Είναι πλέον πάγια τακτική της ΝΔ και των στελεχών της να οικειοποιούνται ήδη χρηματοδοτημένα έργα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μεταφέροντας τα απλά σε άλλα προγράμματα (όπως από το “Φιλόδημος”) και μετονομάζοντάς τα (“Αντώνης Τρίτσης”), με σκοπό την προεκλογική ψηφοθηρία και την προσωπική τους προβολή.
Καλούμε τους πολίτες του Δήμου μας, να μην επιβραβεύουν τέτοιες τακτικές των πολιτευτών της ΝΔ, αντίθετα, καλό θα ήταν να αναζητήσουν τους λόγους καθυστέρησης και γραφειοκρατικής κωλυσιεργίας των έργων αυτών.
Στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δεν αισθανόμαστε ότι αυτό το έργο μάς ανήκει. Αυτό το έργο ανήκει στους πολίτες της Νεμέας.
Γιατί δεν ήμασταν ούτε θα είμαστε νομείς, ιδιοκτήτες και διανομείς αυτού του κράτους.
Το κράτος ανήκει στο λαό και αυτόν πρέπει να εξυπηρετεί.

Σχετικές αναρτήσεις

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies