Κορίνθου

Ουσιαστικά έργα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη συνδρομή του κοινωνικού έργου της Μητρόπολης Κορίνθου

Ουσιαστικά έργα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη συνδρομή του κοινωνικού έργου της Μητρόπολης Κορίνθου
Το έργο επέκτασης του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου “Το έργον του Αποστόλου Παύλου” στην Κόρινθο επιθεώρησε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Χάρης Βυτινιώτης.

Το χρηματοδοτούμενο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με 1.835.200 ευρώ έργο αφορά, ειδικότερα, στην αλλαγή χρήσης του υπάρχοντος ισογείου κτίσματος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, προβλέπει δε ισόγεια προσθήκη κατ’ επέκταση, εσωτερικές διαρρυθμίσεις και αλλαγή όψεων.

“Με το εν λόγω σημαντικό έργο, το οποίο χρόνιζε, η δυναμικότητα του συγκεκριμένου ευαγούς ιδρύματος θα αυξηθεί σε 32 κλίνες” δήλωσε, μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, ο οποίος διενήργησε αυτοψία και στο προϋπολογισμού 850.000 ευρώ έργο ανέγερσης ισόγειας οικοδομής (με υπόγειο) με χρήση χώρου συνάθροισης κοινού – εστιατόριο “Γεύματα Αγάπης” στον αύλειο χώρο του μητροπολιτικού ναού του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, το οποίο επίσης χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies