Μεσσηνίας

Ο αθέμιτος ανταγωνισμός, βασικό πρόβλημα των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί Καλαμάτας που συνάντησε η Πιπίνα Κουμάντου

Τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί στο επάγγελμά τους ο αθέμιτος ανταγωνισμός, συζήτησαν ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί, με την υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, δικηγόρο, Πιπίνα Κουμάντου.

Η κα Κουμάντου, συναντήθηκε με ιδιοκτήτες και οδηγούς ταξί στην Καλαμάτα και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά κατά την εργασία τους, αλλά και τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους.

Οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές, έθεσαν ιδιαίτερα το ζήτημα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα σε τουριστικές περιοχές της Ελλάδας και κυρίως νησιά, από την επανεμφάνιση της πολυεθνικής εταιρίας Uber, από την οποία θεωρούν ότι γίνεται υποκλοπή του έργου τους.

Εξέφρασαν στην υποψήφια βουλευτή την έντονη ανησυχία τους για τα φαινόμενα αυτά, όπως και για τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις «πειρατικές» μεταφορές επιβατών και πως πρέπει οι έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες να είναι εντατικοί.

Σχετικές αναρτήσεις

Λ. ΚΑΒΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧ. ΜΕΣΣΗΝΗ

admin2020

Δ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ

admin2020

ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17-6-2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies