Μεσσηνίας

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης συνέχισε τις επισκέψεις σε χωριά του Δήμου

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης και επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας» Γιώργος Αθανασόπουλος, συνέχισε χθες Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, τις επισκέψεις σε χωριά του Δήμου μας.
Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε τα χωριά Καστάνια, Πανιπέρι, Καλοχώρι, Πετρίτσι και Χαραυγή. Στις συναντήσεις του με τους κατοίκους, ήταν μαζί του και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.
Ο κ. Αθανασόπουλος αντήλλαξε απόψεις με τους κατοίκους των χωριών και άκουσε από τους ίδιους τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε πως η Δημοτική Αρχή έχει ως βασικό μέλημά της να κρατηθούν τα χωριά ζωντανά και να αποκτήσουν προοπτική μέσα από την υλοποίηση παρεμβάσεων υποστήριξης της περιφέρειας. Πρόσθεσε επίσης, ότι θα συνεχίσει τις δράσεις και τα σχετικά έργα προς αυτή την κατεύθυνση.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων για σήμερα και αύριο έχει ως εξής:

Τετάρτη 13/9
Μαγγανιακό ώρα 17:30
Ελληνοεκκλησιά ώρα 18:15
Καλογερόραχη ώρα 19:00
Βασιλάδα ώρα 20:00
Ανδρούσα ώρα 20:30
Καλαμαρά ώρα 20:50
Εύα ώρα 21:00

Πέμπτη 14/9
Στρέφι ώρα 18:00
Διόδια ώρα 19:00
Στέρνα ώρα 19:30
Μάνεση ώρα 20:30
Πολύλοφος ώρα 21:15

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε για όλη την εκλογική δραστηριότητα στην ιστοσελίδα του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στη διεύθυνση: https://dinamidimiourgias.gr/

Σχετικές αναρτήσεις

Με λαμπρότητα εορτάστικε η μνήμη της Αγίας Παρασκευής Μαυρομάτι Πάμισου

admin2020

Λαμπρός εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στην Μεσσήνη !!!

admin2020

Απόφαση Περιφερειακής Επιτροπής για το αρδευτικό δίκτυο Τρικόρφου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies