Μεσσηνίας

Ο Δήμος Οιχαλίας παρέδωσε tablet προς κάλυψη των αναγκών των μαθητών

Ο Δήμος Οιχαλίας κατόπιν συνεννοήσεως με τα Λύκεια Μελιγαλά και Δωρίου ενημερώθηκε για τις τεχνολογικές ελλείψεις των μαθητών που φοιτούν εκεί και προέβει στην προμήθεια εικοσιτεσσάρων tablet προς κάλυψη των αναγκών των μαθητών της Γ’ Λυκείου.
Η Δήμαρχος Οιχαλίας κ.Γεωργακοπούλου παρέδωσε τη Τρίτη 28/4 τα tablet στους διευθυντές των Λυκείων Μελιγαλά και Δωρίου ώστε να εξυπηρετηθούν οι μαθητές της Γ’ Λυκείου που δεν είχαν τον τεχνικό εξοπλισμό να παρακολουθήσουν τα απομακρυσμένα μαθήματα.
Ο Δήμο Οιχαλίας με ιδιαίτερη ευαισθησία και δεδομένων των ιδιαιτέρων συνθηκών της νέα μας πραγματικότητας θα είναι πάντα κοντά στους Δημότες του με όποιο τρόπο το έχουν ανάγκη, ώστε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε, ενωμένοι, αυτή τη δυσκολία.

Σχετικές αναρτήσεις

Μεγάλο δημοτικό πανηγύρι στο Βασιλικό Μεσσηνίας – Ο Βελισσάρης στις 12 Ιουνίου

admin2020

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Παπαφλέσσεια στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας Καλαμάτας

admin2020

2,5 εκατ. ευρώ για αποκαταστάσεις σε Κορινθία και Μεσσηνία – Σημαντική χρηματοδότηση προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies