Μεσσηνίας

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτό το διάστημα οι εργασίες καθαρισμού των ακτών στο Δήμο Πύλου-Νέστορος. Η ανάγκη αυτή προκύπτει κάθε χρόνο από ρύπανση εκ των απορριμμάτων που προέρχονται, τόσο από τους χρήστες της παράκτιας ζώνης, όσο και από τον έντονο κυματισμό της θάλασσας, κατά την περίοδο του χειμώνα.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας επισκέφθηκε εχθές τις εργασίες καθαρισμού των ακτών Ρωμανού, Πετροχωρίου και Γιάλοβας, συνοδευόμενος από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Μιχαήλ Καραβίδα και Δημήτριο Γαϊτάνη. Οι εργασίες πραγματοποιούνται από ειδικό μηχάνημα της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, καθώς και από εθελοντές των παραπάνω περιοχών.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο για την παραχώρηση του μηχανήματος, καθώς και όσους συνέβαλαν στο έργο της καθαριότητας. Ταυτόχρονα, κάλεσε τους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες του τόπου, προκειμένου να συνδράμουν στη διατήρηση της καθαριότητας των ακτών και της θάλασσας και να σεβαστούν το περιβάλλον, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο που διανύουμε.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος επισκέφθηκε επίσης τις εργασίες αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης και κατασκευής των αντλιοστασίων στη Γιάλοβα, ενώ επιθεώρησε και την περαίωση εργασιών καθαρισμών των οδών στην ευρύτερη περιοχή.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνέντευξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

admin2020

Με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο για το Δήμο Καλαμάτας Γεωργια Βασιλάκη

admin2020

Με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο για το Δήμο Καλαμάτας Ευγενία Κούβελα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies