Κορίνθου

Ο Ε.Ε.Σταυρός Αγίων Θεοδώρων & οι Αυτοδύτες Λουτρακίου καθάρισαν την Παραλία Πευκάκια

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 2.00 μμ οι Αυτοδύτες Λουτρακίου σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Αγίων Θεοδώρων και τη δημοτική αρχή, του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, πραγματοποιήσαν καθαρισμό της παραλίας και του βυθού στη θέση Πευκάκια στους Αγίους Θεοδώρους.

Στα γραφεία του Ε.Ε.Σταυρού συγκεντρώθηκαν μέλη του Ε.Ε.Σ & αυτοδύτες Λουτρακίου και πραγματοποίησαν καθαρισμό στην περιοχή εντός του Πευκώνα. Συγκεντρώθηκαν περισσότερες απο 10 μεγάλες σακούλες απορριμάτων.
Παράλληλα οι αυτοδύτες σάρωσαν την θαλάσσια περιοχή οι οποία βρίσκεται στις εκβολές παρακείμενου ρέματος, που προσφάτως ειχε καθαριστεί και συγκέντρωσαν μεγάλο αριθμό φερτών υλικών.

Η κοινή δράση απέφερε καρπούς και το αποτέλεσμα ηταν ικανοποιητικό, ανέφεραν σε κοινή τους συνέντευξη ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης , ο Πρόεδρος των αυτοδυτών Λουτρακίου Νίκος Μπαουράκης, και ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σταυρού Αγίων Θεοδώρων Σίμος Σοφός.

Σχετικές αναρτήσεις

Στο σημείο της αναζωπύρωσης στη Νεμέα ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

admin2020

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υποστηρίζει τις εκδηλώσεις που θα γίνουν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κλαδά για τα 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο

admin2020

Σειρά συναντήσεων του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με Δημάρχους για έργα ΟΧΕ και ΒΑΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies