Μεσσηνίας

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στην Αγία Αικατερίνη Καλαμάτας

Με λαμπρότητα και τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, εορτάστηκε σήμερα η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου, στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ενοριακό Ιερό Ναό της Καλαμάτας.
Του Όρθρου και της πανηγυρικής θείας Λειτουργίας προέ-στη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατού¬με-νος από Ιερείς.

Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στους πιστούς ευχήθηκε η εορτάζουσα Αγία να χαρίζει υγεία και τη σοφία της σε όλο τον κόσμο, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον προϊστάμενο του Ναού Πανοσιολ. Αρ¬χι¬μανδρίτη Ευθύμιο Θεοδωρόπουλο, για το κοπιώδες έργο της ανε¬γέρ-σεως του νέου Ιερού Ναού, ο οποίος ανεγείρεται δίπλα από το σημερινό λυό¬μενο.

Πλήθος πιστών προσήλθε με ευλάβεια στον Ιερό Ναό προ-κει¬μένου να συμμετάσχει στη θεία Λειτουργία και να λάβει τη χάρη της Αγίας.
Παρέστησαν οι Αντιπεριφερειάρχες Ευστάθιος Αναστασό-που¬λος και Άννα Καλογεροπούλου, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Εκπρόσωποι άλλων τοπικών Φορέων.

Σχετικές αναρτήσεις

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με το Σύλλογο Εθελοντών πολιτικής Προστασίας»

admin2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (ΟΣΠΑ)

admin2020

Live Ετήσια Χορευτική Παράσταση του Δημοτικού Χορευτικού Ομίλου Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies