Ο ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ;

Όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα που έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο  ιστορικός Πάμισος,  στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας, δεν θα καταφέρει να εκπληρώσει το όνειρο των πολυάριθμων φιλάθλων της  αγαπημένης ομάδα της Μεσσήνης και να διατηρηθεί στην εθνική κατηγορία.

Μία εύκολη κατηγορία για τις δυνατότητες του αλλοτινού Παμίσου, που τότε θα ισοδυναμούσε σαν ένα τοπικό πρωτάθλημα Πρώτης κατηγορίας.

Η πορεία της ιστορικής ομάδας απασχολεί έντονα  την πόλη της Μεσσήνης και ιδιαίτερα  τους πολυάριθμους φιλάθλους της και φαίνεται  να οργανώνεται μία κίνηση από νέους επιχειρηματίες που θέλουν να στηρίξουν την ομάδα και να τη δουν όπως παλιά να μεσουρανεί στις εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου.

Σαν πρώτη κίνηση φημολογείται ότι θα  αναβαθμίσουν τις ακαδημίες του Παμίσου, ώστε να μπορεί η ομάδα να αποκτήσει μία δεξαμενή παραγωγής παικτών που θα τη στελεχώνουν και θα σέβονται την φανέλα της.

Παράλληλα, θα διεκδικήσουν την  ανάληψη της διοίκησης της ιστορικής ομάδας ώστε να μπορέσουν να τη θέσουν σε μία τροχιά ανάπτυξης.