Μεσσηνίας

Ο παραμυθένιος γάμος της Στεύης Κουτσουδάκη

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο, στο πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα της ζωής τους σε ένα ονειρεμένο σκηνικό ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου η δημοσιογράφος Στεύη Κουτσουδάκη με τον εκλεκτό της καρδιάς της γνωστό ποινικολόγο Βασίλειο Κατσίκη. Το ζευγάρι μετρά ήδη 4 χρόνια σχέσης και ο Βασίλης ήταν ο λόγος που η Στεύη απαρνήθηκε τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χρυσοπηγής στη Σίφνο την Κυριακή 23 Ιουλίου ενώ όσοι βρέθηκαν στο νησί μιλούν για πολυήμερο γλέντι. Στο νησί τις ημέρες του γάμου βρέθηκαν πρόσωπα τόσο από την Καλαμάτα, τη Χαλκίδα αλλά και την Αθήνα κυρίως φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Η νύφη επέλεξε ένα πριγκιπικό νυφικό με αποσπώμενη ουρά από τη διάσημη σχεδιάστρια Adi Shlomo, ενώ το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο γνωστός make up artist Γιώργος Κεραμίδας. Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος στις 7 το απόγευμα ωστόσο η νύφη έστησε τουλάχιστον μισή ώρα το γαμπρό. Τελικά ήρθε από τη θάλασσα με σκαφος σχηματίζοντας το σύμβολο του απείρου στη θάλασσα. Την αναμονή των καλεσμένων έντυσαν οι ρομαντικές μελωδίες του γνωστού Καλαματιανού σαξοφωνίστα Τάσου Δράμπαλη δίνοντας έτσι μια ξεχωριστή νότα στην ατμόσφαιρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ” Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα” η νύφη φίλησε το γαμπρό εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους που δεν περίμεναν αυτή την αντίδραση. Λίγο μετά τις 8:00 το ζευγάρι αποχώρησε από την εκκλησία και ακολούθησε το γαμήλιο πάρτυ στον πλατύ γυαλό σε μια εξέδρα κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα και πιο συγκεκριμένα στο Lazarou Beach.

Αξέχαστη θα μείνει η άφιξη του ζευγαριού στο χώρο της δεξίωσης καθώς έκαναν είσοδο από τη θάλασσα με σκάφος ρίχνοντας δεκάδες βεγγαλικά. Στα highlights της βραδιάς ήταν η εντυπωσιακή χορογραφία των νεόνυμφων αλλά και η χορογραφία της νύφης και των φιλενάδων της απέναντι στο γαμπρό καθώς και η γαμήλια τούρτα. Το νεόνυμφο ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και το κέφι και ο χορός διήρκεσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σας Ευχόμαστε “βίον ανθόσπαρτον”, ανέφελο, υγεία, ευτυχία και καλούς απογόνους!

Σχετικές αναρτήσεις

Συνελήφθη για φυτεία 135- δενδρύλλια κάνναβης

admin2020

Με λαμπρότητα εορτάστικε η μνήμη της Αγίας Παρασκευής Μαυρομάτι Πάμισου

admin2020

Λαμπρός εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στην Μεσσήνη !!!

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies