Κορίνθου

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στην έκθεση “Κορινθία – Πελοπόννησος 2023” που άνοιξε τις πύλες της σήμερα στην Κόρινθο

Την σημασία της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσα από δράσεις που την ενισχύουν και καθιστούν γνωστά τόσο τον δυναμισμό τους, όσο και τα ποιοτικά προϊόντα της περιοχής μας, επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στην χαιρετίζοντας το απόγευμα σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου, στην Κόρινθο, στα εγκαίνια της έκθεσης “Κορινθία – Πελοπόννησος 2023”, η οποία πραγματοποιείται στην χερσαία ζώνη του λιμανιού της πόλης (Πλατεία Φλοίσβου) και θα διαρκέσει μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή 18 του μήνα.

Η εν λόγω έκθεση, που διοργανώνει το Επιμελητήριο της Κορινθίας τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου -η οποία έχει συνδράμει με 40.000 ευρώ-, όπως επίσης των υπουργείων Τουρισμού, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Κορινθίων, των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΔΕΘ).

Στους στόχους της έκθεσης, στην οποία συμμετέχουν πάνω από 160 εκθέτες, περιλαμβάνονται, α) η ανάδειξη και η προβολή της οικονομικής δραστηριότητας, β) η προώθηση των προϊόντων σε όλες τις περιοχές της χώρας και το εξωτερικό, γ) η τόνωση της αγοράς με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών, δ) η αύξηση της τουριστικής κίνησης από την προσέλευση και διακίνηση εμπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών και ε) η γνωριμία και η επικοινωνία των επιχειρηματιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου με σκοπό την ανίχνευση μελλοντικών συνεργασιών.

Σχετικές αναρτήσεις

Κλειστά αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου τα Δημόσια Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κορινθίων

admin2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

admin2020

Δ. Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων : Κλειστά τα σχολεία λόγω καύσωνα, το τριήμερο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies