ΚοινωνικάΜεσσηνίας

Ο Υποστράτηγος Π.Σ Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος σε Ρόδο, Σύμη, Καστελόριζο, Κω και Κάλυμνο

Ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος, από την Τετάρτη 24 Μάϊου 2023 έως το Πέμπτη 01 Ιουνίου 2023, επισκέφθηκε τα νησιά Ρόδο – Σύμη – Καστελόριζο – Κω – Κάλυμνο, στα πλαίσια προετοιμασίας της αντιπυρικής περιόδου που ήδη διανύουμε. Κατά την διάρκεια της παραμονής του, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Αντιπεριφερειάρχες, Δημάρχους, ανθρώπους του Κλήρου, εκπροσώπους Σωμάτων Ασφαλείας και λοιπών Φορέων, καθώς και με Εθελοντικές Ομάδες των εν λόγω νήσων.

Με τους ανωτέρω συζητήθηκαν οι απαραίτητες δράσεις σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών και τονίσθηκε η αναγκαιότητα για αρμονική συνεργασία από όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς, για την αποτελεσματικότερη θωράκιση των νησιών σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας.

Παράλληλα ο Συντονιστής επισκέφθηκε όλες τις εγκαταστάσεις των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, συζητώντας επιχειρησιακά θέματα με το Πυροσβεστικό προσωπικό, αλλά και πιθανές παρεμβάσεις σε κτιριακές δομές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και Κλιμακίων, ενώ τονίσθηκε η ανάγκη για επιπλέον ενίσχυση σε μόνιμο και εποχικό προσωπικό σε όλα τα νησιά υπαγωγής μας

Σχετικές αναρτήσεις

Ομιλία κ υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού | Παρουσίαση υποψηφίων και προγράμματος του συνδυασμού “Η Πελοπόννησος Μπροστά”

admin2020

Κόκκινο χτύπησε η εμποροπανήγυρη την Παρασκευη στης Μεσσήνης

admin2020

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για την Καλαμάτα Μιχάλης Μιχαήλ,

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies