Μεσσηνίας

Παιδικός Σταθμός: Ανάγκη των γονιών ή ανάγκη των παιδιών;

Την Τετάρτη, 26 Απριλίου το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά μια ανοιχτή ομιλία από τη διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού Ιωάννα Σιαμαντζιούρα, με θέμα «Παιδικός Σταθμός: Ανάγκη των γονιών ή ανάγκη των παιδιών;»
Κεντρικά σημεία της ομιλίας ήταν η σημασία της Προσχολικής αγωγής στην ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών, οι δεξιότητες που αναπτύσσουν μέσα σε ένα οργανωμένο σχολικό πλαίσιο πλούσιο σε ερεθίσματα και καθημερινά βιώματα καθώς και πώς η συνεργασία Σχολείου- Οικογένειας ενδυναμώνει τα παιδιά. Αναλυτική αναφορά έγινε στο Παιδαγωγικό πρόγραμμα του Παιδικού Σταθμού των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, τα Καινοτόμα προγράμματα που υλοποιούνται και τη Φιλοσοφία του σχολείου που εστιάζει στη μοναδικότητα και τις ανάγκες του κάθε παιδιού, την ολοκληρωμένη Παιδεία, τη βιωματική μάθηση, την ενδυνάμωση του έργου των εκπαιδευτικών με επιμορφώσεις και νέα παιδαγωγικά προγράμματα και στηρίζει τη συνεργασία Σχολείου-Οικογένειας. Η ομιλία ολοκληρώθηκε με χρήσιμες συμβουλές-μικρά μυστικά για να απολαμβάνουν τα παιδιά κάθε μέρα στο σχολείο!

Σχετικές αναρτήσεις

Διεξαγωγή Σεμιναρίου Βαθμολογητών Drift | 29-30 Ιουνίου 2024 | Δήλωση Συμμετοχής Featured

admin2020

Δείτε Ζωντανά τον Τελικό Αγώνα PLAY-OFF Α2΄ | ΓΠΣ ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣ. – ΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Ο ΑΘΛΕΩΝ

admin2020

LIVE: ΤΟ πανηγύρι του Αστέρα Βαλύρας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies